Blog

A Race Against Breast Cancer

Desværre er problemet med brystkræft spredt over hele verden, og Danmark er ikke en undtagelse. De fleste af os kender en, hvor kræft – måske brystkræft – er inde på livet.

Heldigvis er der mange mennesker, der tager kampen mod brystkræft op, så den forhåbentlig en dag vil være en saga blot!

I maj 2007 blev fonden A Race Against Breast Cancer stiftet med det ene formål at rejse penge til DCTB’s forskningsarbejde. A Race Against Breast Cancer er et non-profit fundraisingprojekt, som er 100 % afhængig af frivilligt arbejde, sponsormidler til markedsføring, kampagner og administration af fonden.

Donationer fra virksomheder, private, fonde & events distribueres uden fradrag til brystkræft forskere inden DCTB. DCTB er selvstændigt, non-profit forskningsprojekt; et banebrydende tværfagligt forskningssamarbejde mellem førende forskere og læger indenfor brystkræft.

Alle donationer går til udviklingen af at udvikle en blodprøve, som kan afsløre brystkræft på et tidligt stadie, hvilket er super vigtigt, da tidlig diagnose er afgørende, når det handler om at redde liv. Også forskerne er på vej at finde en metode, som kan føre til individuel, skræddersyet behandling. Det vil betyde, at flere vil kunne overleve og flere vil kunne undgå bivirkninger.

Sidste år startede Race Against Breast Cancer med at afholde et event, hvor en masse kendte designere donere deres fantastiske tøj til en catwalk, hvor modellerne alle er brystopererede, skallede, smukke kvinder, der selv  kæmper med denne sygdom på egen hånd. A Race Against Breast Cancer ønsker at vise, at “Skallet er smukt!”

I år har FairStyles valgt at tage del i denne kæmpe begivenhed!. Vi har taget del i mange aspekter af showet, fra eksempelvis hele den kreative del med sceneudsmykning til alt hvad angår styling. I lang tid op til showet var FairStyles i kontakt med forskellige førende designere af tøj, sko og accessories, såsom Jesper Høvring, Designers Remix, Gudnitz Couture, Signe Bøgelund, Billi Bi, New Balance, JEWELSCPH og mange andre, der har doneret items fra deres kollektioner.

Du er virkelig velkommen til at komme på festlighederne søndag den 2. juni på Axelborg. Dit bidrag til A Race Against Breast Cancer vil øge DCTB indsats i deres kamp mod brystkræft, og derved redde liv!