Blog

46664.dk

FairStyles har været med til kreativ ledelse og styling af en lang række af de danske ambassadører for ‘Nelson Mandela Bangles 46664 project’, og kan nu bryste sig af også at stå for al PR og kommunikation i Danmark! Vi er så stolte!
Projektet går ud på at sælge armbånd og samtidig støtte kampen mod HIV og Aids – men det er så meget mere end det.

Tanken bag kampagnen er, at det ikke kun er sygdommene i sig selv der skal fokuseres på, men også alle de faktorer som er medvirkende til spredelse; fattigdom, diskrimination, håbløshed, ulighed mellem køn mv. Armbåndene giver arbejde til dem som laver dem og behandling samt uddannelse til de der har behov for dette. Samtidig er armbåndene ikke blot samlebåndsarbejde, men hvert armbånd har sit eget unikke nummer, og armbåndets ejer vil med dette nummer kunne tracke hvad pengene for hans/hendes armbånd præcist er gået til. Man kan købe armbåndene i hhv. kobber, sølv, guld og platin, og stemplet ‘46664’ stammer fra Nelson Mandelas cellenummer, fra da han var fængslet for hans kamp mod apartheid.
Armbåndet har været sådan en succes og har indsamlet så mange penge, at der nu fokuseres på at skaffe containere, som ombygges til mindre skolebiblioteker, således at børn uanset hvor langt fra byen de bor, har mulighed for at læse og studere. På denne måde sættes der også ind på en af Mandelas andre mærkesager; nemlig at eliminere analfabetisme.

Armbåndene kan købes i Shamballas butik i Ny Østergade 11 i Kbh. K, eller online på www.46664.dk.

Vi er så stolte af at være en del af projektet, og spreder budskabet til alle vi kender – og ikke kender. Armbåndet er et cool smykke, og bliver smukkere hvis man kender historien bag, og vil være en perfekt gave til både mænd og kvinder. Med til at bakke op om dette vigtige projekt har vi nogle af Danmarks dygtigeste mennesker; Mads Langer, Andreas Bo, Søs Egelind, Sarah Grünewald, Nabiha, Nikolaj Lie Kaas og mange, mange flere!
Støt ‘Nelson Mandela 46664 Bangles project’ – det gør vi!