Blog

Bæredygtig i Berlin

 

Påskeferie kommer, og det betyder at det er et godt tidspunkt for en hurtig smuttur til en af de skønne europæiske storbyer. For dem, der planlægger at besøge Berlin, kan FairStyles anbefale flere bæredygtige steder!

Berlin er en by fuld af kontraster og har en helt særlig ånd; masser af ødelagte og forladte bygninger, tonsvis af graffiti, street art, subkulturer og forskellige livsstile. Der er mange forskellige former for turistmæssig indkvartering i Berlin, men hvis du stadig er i tvivl om, hvilken en til at vælge, kan vi anbefale dig to fantastiske steder at bo.
The Almodovar Hotel er Berlins første økologiske hotel med individuelt indrettede værelser, hvor der kun bruges naturlige materialer. Hvis du er på udkig efter en mere budgetvenlig udgave, kan du kan vælge Jetpak hostel. Vandrerhjemmets elektricitet kommer fra 100% vedvarende energikilder, det er opvarmet af moderne brændeovne , som er CO2-neutral opvarmning.

Creative Sustainability Tours kan hjælpe dig til at udforske byen og opdage Berlins unikke, lokale tiltag og projekter, såsom bæredygtige andelsboliger, fælles haver på tag-toppe, økologisk arkitektur, energibesparende soltage og mange andre. For mere information læs her

Hvis du ønsker at spise noget sundere end traditionel ‘wurst’ med øl, er der masser af bæredygtige og grønne caféer rundt omkring i byen, såsom Weilands Wellfood, Yellow Sunshine, Funk du Natural Food og mange andre, der serverer forskellige sunde og velsmagende retter lavet af økologiske produkter. Mums!

Endelig, hvis du er i shopping-humør, kan vi varmt anbefale dig at besøge en forbløffende bæredygtig mode shop – ICA / WATERMELON. Dette grønne tøjmærke kombinerer bæredygtighed med high fashion, og aspektet af natur og miljø spiller en central rolle i deres design. Hvert stykke tøj er lavet af naturlig kvalitetsmateriale som økologisk bomuld, silke, hør og uld og miljøvenlig tøjmærke.

Så hop med på den grønne bølge også når du er på ferie – som du kan se her er der mange muligheder i fx Berlin!