Blog

Dansk design lavet i hjertet af København

Måske har du set den ret genkendelige Saturn-ring før? Måske har du hørt om den? Og måske har du aldrig hverken set eller hørt om den – men så er det på tide!

Bag ringer står Charlotte Mielko, der i mere end 20 år har haft sin gang i mode- og smykkebranchen, og for 15 år siden havde hun et ønske om at lave sin egen ring, da smykker for Charlotte er mere personligt end tøj.
Det første design blev netop Saturn-ringen, som også er det design hun er mest kendt for, og vi på FairStyles har selvfølgelig prøvet ringene – og de er simpelthen SÅ fede at have på. Den mindste af ringene kan man gå og “trille med fingrene”, og så er den rent visuelt bare virkelig pæn og lækker – og ikke rigtig noget man ser alle gå med.

Alle smykkerne laves i hjertet af København, og dette er meget vigtigt for Charlotte der flere gange har takket nej tak til at få produceret i eksempelvis Kina eller Bangkok. Det er helt essentielt, at produktionen holdes lokalt sammen med arbejdskraften – og på denne måde er det også lettere at kvalitetssikre smykkerne.

Alle Mielkos smykker forhandles hos Bodil Binner i Bredgade 18, København K, eller kan købes online her!
Og vi må advare – når du først har prøvet hendes smykke er du hooked!