Hvem er vi

FairStyles er Danmarks eneste kommunikationsbureau, som udelukkende fokuserer på bæredygtige livsstilsprodukter. 

 

Vores mission er, at gøre bæredygtighed tilgængeligt for forbrugeren og øge opmærksomheden på det store udvalg af produkter inden for mode, skønhed og bolig, som har et bæredygtigt afsæt.

 

Vi brænder for velgørenhed, bæredygtighed og fairtrade, og elsker historierne bag produkterne. Vores mål er dermed, at det bliver lige så almindeligt, at se bæredygtige produkter i medierne som almindelige produkter – lige så almindeligt som det er, at se økologiske madvarer. Med udspring i dette begyndte FairStyles at spire i 2011, og har sidenhen affødt en webshop, My Fair Shop. Fairstyle kontoret summer af mennesker og projekter og nogen gange er vi få andre dage 10, afhængig af hvem der arbejder på hvilke projekter. 

 

 

Charline “Charli” Skovgaard

Charli er FairStyles’ kreative, innovative og visuelle ildsjæl.

Charli har 25 års erfaring med visuel kommunikation i form af styling, foto, hår, make-up og showproduktion. Hun har leveret mode-, bolig- og livsstilsreportager til stort set alle magasiner fra Aller, Benjamin og Egmont. Disse mangeårige erfaringer og det store, professionelle netværk tager Charli med ind i arbejdet for FairStyles’ kunder.

Charline er modtager af flere priser bl.a. Ivækst 2013 ” Årets idealist”, 2014 Fairtrade Jubilæumspris  “Fighter” pris og 2015  ECCO “Woman shape the world” entrepeneur pris. Hun blev også hyldet i Femina 100%, som værende den mest bæredygtige i 2015.

Charli lever ud fra “walk-the-talk” princippet og klæder sig fra top til tå i bæredygtigt tøj, spiser, bor og transporterer sig så hensigtmæssigt, bæredygtigt og ansvarligt som muligt.