Blog

HUSK: Fashion Revolution Day d. 24 april!

 

Fashion Revolution Day nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os til at deltage og vise, at vi ikke vil være med til at støtte de forfærdelige arbejdsforhold, som desværre er virkelighed i store dele af modebranchen!

 

D. 24 april 2013 døde 1133 mennesker da den ni-etages fabriksbygning, Rana Plaza, brød sammen på få sekunder og begravede hundredvis af tekstilarbejderne i Dhaka, Bangladesh (læs vores blogindlæg om katastrofen HER).

 

Fashion Revolution opfordrer derfor alle til at stå sammen d. 24 april og kræve en reform af modeforsyningskæden.

 

Derfor opfordrer de alle til at tage et billede af etiketten på deres tøj og tagge brandet og spørge #whomademyclothes ? Hvis man gerne vil lave et statement, kan man også vælge at bære sit tøj på vrangen d. 24 april.

Sidste år deltog over titusinder mennekser fra over 60 lande rundt om i verden, men lad os sammen gøre Fashion Revolution Day endnu større, så vi kan være med til at øge kendskabet til de reelle omkostninger af mode!

 

Her hos FairStyles har vi selvfølgelig også tænkt os at tage vores tøj på på vrangen og støtte op om den vigtige dag – præcis som vi gjorde sidste år!

 

Her var Charli til Fashion Summit, hvor hun bar sit tøj på vrangen sammen med blandt andet Connie Nielsen!

Læs mere om Fashion Revolution Day HER.

Den 24 april – HUST DET !