Blog

Hvad bruger du i hovedet?

I denne uge var vi til et lille event i Urtehuset på Frederiksberg med Dr. Hauschka’s makeup, hvor deres makeup-guru Karim Sattar viste et hverdagslook og et aftenlook.

Produkterne fra Dr. Hauschka udspringer fra en holistisk forståelse af huden og dens måde at reagere på; en grundtanke er, at huden har sine helt egne kræfter og energier til at regenerere og regulere sig selv på, og produkter bør understøtte disse funktioner. Alt fra Dr. Hauschka er fremstillet uden brug af kemiske farve-, duft- eller konserveringsstoffer, og indeholder hovedsageligt økologiske og biodynamiske ingredienser.

Vi blev introduceret til en lang række produkter, som må siges at gøre tanker om økologisk makeup som værende cremer med spøjse dufte og konsistens til skamme! De smukkeste øjenskygger, pæneste eyeliners, lækreste læbestifter og lisgloss, vildeste (mineral)pudder og så videre – we love! Deres mascara er hverken tåre- eller vandfast, da – som Karim fortalte – denne proces i en mascara-fremstilling er ret så kemisk (og ret så tankevækkende!). I forbindelse med mascara-snakken gav Karim dette råd (som virker!); kender du det med, at dine øjne begynder at løbe i vand når du lægger mascara? I stedet for at blinke helt vildt eller vifte vind med hænderne mens du kigger på, så luk øjnene, slug dit spyt to til tre gange og åbn øjnene igen. It works!

Vi er vilde med Dr. Hauschkas produkter! Tænk at der findes produkter som design- og kvalitetsmæssigt er på linje med de helt store og slet-ikke-så-sunde makeup-producenter… Så må man da sige, at det er hul i hovedet ikke at gå efter det helt naturlige, som Dr. Hauschka tilbyder!