Blog

Julegaver med mening

Ja, det er næppe gået nogens næse forbi, at vi er i december og jule-ræset nærmer sig klimax (hvis det ikke allerede er nået dertil) sammen med listen over julegaver der skal købes. Vi elsker jo ting, som ikke bare ‘er en ting’, men som er lidt mere end det ser ud til, og vi har derfor lavet en lille liste med forslag til julegaver, som kan være til glæde for både modtager og andre:

Hos Kræftens Bekæmpelse kan du købe en lang række forskellige ting til drenge såvel som piger i alle aldre, og vi faldt pladask for deres super cool t-shirt til mænd, som støtter mænd med cancer (se billede øverst).

Mangler du en sød og ny bedste bamseven til gave (eller dig selv?), så gå forbi WWF Verdensnaturfondens Webshop, som har et utal af søde bamser, men også den skønneste kalender, smukke smykker med videre.

Børnefonden er også et sted, hvor du kan shoppe lidt julegaver; t-shirts, klistermærker, indkøbsnet, men du kan også ‘købe’ et sponsorbarn eller støtte et velgørende projekt.

En masse gavemuligheder finder du også hos Red Barnet, som tilbyder sengetøj, forskellige ting til børn samt den lækreste fotobog.

Er du også helt pjattet med de skønne og sjove orangutanger eller kender du en der er, så er Red Organgutangen helt sikkert noget du skal tjekke ud! Her kan du (bort)adoptere en orangutang og løbende få nyheder om den lille orange hårtot, og i deres webshop kan du fx få kopper, muleposer eller økologiske t-shirts med aberne. Som en sjov mandelgave kan du også købe et gavekort på 100 bananer til orangutangerne!

Dette er blot et lille udpluk af de mange gode julegaver, som du kan gi’! Vi håber der vil være en masse skønne og velgørende julegaver under de mange juletræer i år.