Blog

Kaffe-kærlighed!

Vi er solgt! Fuldstændig og komplet solgt i dette nye produkt; Growers Cup! Det går ud på, at du får en bæredygtig pose med kaffe i, hælder kogende vand heri og vupti! Så er der tre kopper friskbrygget kaffe klar efter blot 5-8 minutter.

Kaffebærrerne er håndplukket, håndsorteret og behandlet på bedste vis for at sikre den bedste kvalitet, og alle kafferne kommer fra navngivne kaffefarme eller kooperativer – og kafferne blandes ikke med hinanden! Dette betyder også, at man på forsiden af kaffeposen kan se hvorfra kaffen stammer, og dette er af respekt for kaffebondens arbejde. Og samtidig bliver kafferne købt til priser, som ligger langt over Fair Trades minimumspriser (god stil!).

Det er ret åbenlyst, at der bliver brugt mere emballage pr. kop kaffe kontra almindelige poser kaffe – dog bruges der her ikke aluminium i emballagen, hvilket mange andre kaffeproducenter gør. Growers Cup’s emballage består af 6,8 g papir (fra svenske genplantede skove), 7,7 g PE og 1,6 PET; papirforbruget til en pose svarer til en almindelig A4-side, deres PE består af kul og hydrogen, som ikke er skadelige for miljøet – og folkene bag Growers Cup planlægger at erstatte PE og PET med biologisk nedbrydelige materialer, så snart sådanne materialer er tilgængelige på markedet.

Så nyd en kop lækker og bæredygtig kaffe – det gør vi allerede! Læs hvor du kan købe din kop kaffe her