Blog

Last week at Fairstyles #5

Endnu en uge er gået på FairStyles, og vi kan godt sige jer, der har været knald på! And we loved it!

Ugen har budt på en god blanding af alt det bedste. Møder med vores kunder, hygge på kontoret, modemesser og masser af shows.

Mandag kom grundlæggeren af KENZINA, Louise Brodersen, på besøg i Fairstyles. Vi blev enige om, at det var tid til en Instagram konkurrence, så skynd jer over på KENZINAs Instagram profil og få fingrene i én af disse lækre clutches. Find hendes profil her: @KENZINA_dk

Vi var til en hel del modeshows! Blandt andet så vi Jesper Høvrings show, hvor han udelukkende brugte certificeret sælskind fra Grønland. Det er jo sød musik i vores ører :)

 

Vidste I forresten, at My Fair Shop, som de første, har haft stor succes med at sælge certificerede sælskinds sko fra ETHNO?

Til modemessen CIFF mødte vi seje Kitt Buch, der fokuserer på genbrug og bæredygtigt design. Vi fik også æren af at se hendes tøj på catwalken til Fashion Collective CPH showet på Børsen. Vi glæder os til, at hun kommer ud med en ready to wear collection! :)

Fra fredag til søndag havde vi besøg af Sofia fra MIOPO, der var i Danmark for at tjekke det Skandinaviske marked ud. MIOPO samarbejder med en cambodjansk organisation, som bl.a. hjælper de børn, der bor og arbejder på lossepladser, til at komme i skole og få en uddannelse.

Sofia fik da også lige set den kongelige livgarde på tæt hold!

På Revolver Fishmarket District mødte vi vores kunde Hipzen, der havde fået stylet den flotteste stald. Vi er kæmpe fan hendes smykker! Og det er vi ikke de eneste der er :)

På Revolver mødte vi desuden det hotteste fashion couple ever. Helle og Dan Vaarskov fra Pelechecoco, der laver sejt design af genbrugte materialer. Måske kan du genkende dem fra Diesel, som de som de første bragte til Danmark! Søde ser de ud…

Søndag var der også knald på. Charli var nemlig til Nelson Mandela Bangle photoshoot, hvor de tog nye billeder af vores seje danske ambassadører. Charli var creative director på shootet og derudover er hun også head of communication for Nelson Mandela projektet i Danmark. Hvis du ikke allerede har et armbånd, så kan du finde dem her.

Her ses én af ambassadørerne; Nikolaj Hübbe, der så blændende godt ud i en strik fra Farmers Market 😉

 

Det var lidt om vores uge her på kontoret :)

 

Bæredygtige kram fra os på FairStyles