Blog

Last week at Fairstyles #6

Så er det blevet tid til et tilbageblik på, hvad vi lavede i sidste uge.

Det var en uge, der blandt andet bød på et velgørenhedsarrangement, smukt vintervejr og økologiske tamponer.

Enjoy 😉

Vi testede sugerør lavet af bambus, der kan bruges igen og igen, og som er 100 procent nedbrydelige. Find dem på Fair-shop.dk her. Den fine lille æske med det lyserøde mærkat er økologiske tamponer fra det danske mærke Ginger Organic.

Vores yndlings dokumentarisk, Phie Ambo, var et smut forbi vores showroom for at finde tøj til Berlin filmfestival med hendes masterpiece “Good things await”. Her har hun en cashmere cardigan på fra care by me, en t-shirt med seks certificeringer fra Protect Climate, bukser fra Johanne Rubinstein og sælskinssneakers fra ETHNO. Du kan også blive “SUSTAINABLE from top to toe” klik ind på www.my-fair-shop.com

Charli havde en fest i hendes bæredygtige og håndsyede Dr Martens sko i Vegan materiale og glimmersokker Tusnelda Bloch.

Charli var til SOS børnebyernes charity arragement på Lele med vores fotograf på Nelson Mandela Stine Heilmann og stylist Liv Barfod. Vores skønne ven af huset chefredaktør for modemagasinet IN,Trine Nygaard er ambassadør for SOS Børnenbyerne.

 

Charli fik en lang god snak med Rosa fra RWD (hende til højre) og Anh Lê indehaver af Lele  (hende fik vi desværre ikke noget billede af) om bæredygtig mode og måden at leve på.

Og mødte og Betina Fog, som er marketingchef for Penny, som er ophavskvinden til Choko Choko Yeah. Betina havde en sej og slavefri t-shirt på. Sådan!

Vi nød København, der viste sig fra sin aller fineste side.

Og havde optur over, at en af vores yndlingsstylister, der ofte kigger forbi FairStyles, Mia Holdgaard, i Vogue med hendes otte-årige datter! Så cool!emoji Få looket med en rå læderjakke fra Pelechecoco.

Bæredygtige kram os fra FairStyles