Blog

Last Week at FairStyles #8

I sidste uge på FairStyles…

Havde vi fint besøg af en rockstjerne, fjerprinsesse og en cheerleader 😀

Så vi Go’morgen Danmark, hvor Uffe Buchard fortalte om sælskind, og var med til at gøre Danmark klogere på, hvordan og hvorfor sælskind faktisk er bæredygtigt. Sælfangeri er et århundrede gammelt håndværk, som ikke har været så praktiseret, idet kvoterne for sælfangst gennem årene er blevet sænket – men nu er der en overbestand af sæler, hvilket betyder, at sælerne spiser en stor del af de fisk, som lever omkring Grønland, og de er dermed en trussel for det grønlandske erhvervsliv. Sælskind bliver ifølge Uffe Buchard mere og mere populært, så hvis du vil følge trenden, så kan du finde de sejeste sneakers fra ETHNO her. Uffe havde valgt at vise pels fra Mark Knely Domino Tan og Jesper Høvring for Kopenhagen Fur.

Havde vi super spændende møder om nye og bæredygtige projekter. Charli var til brainstorming møde på Republikken med to andre bureauer, hvor der blev dealet nye ideer til pitch på en bæredygtig fremtid for verdensomspændende virksomheder… og når Asien skal tænkes ind i strategien, er sociale medier og outdoor kampagner lige pludselig noget helt andet, end hvis det kun var i Danmark og Europa. Det er super spændende.

Hyggede vi med det nye Alt For Damerne og noget lækker morgenmad. Selvom vi har travlt, er der også altid tid til hygge :)

Var Charli klædt i sustainable tøj fra top til tå! Hvis du også vil være med på legen, så husk at bruge hashtagget #sustainablefromtoptotoe. Cardigan fra People Tree. Sweetshirt fra FairHand, Tights fra Neutral, Håndsyende støvler fra italienske Moma, solbriller fra Bottega Veneta og python skråtaske fra Kenzina.

Beundrede vi den lækre cashmere pude fra care by me, som var med i ugens udgave af Alt For Damerne. Vi siger jer, den er blød!

Havde vi besøg af Danmarks første Fairtrade certificerede smykkedesigner, Anna Moltke-Huitfeldt, som kom forbi kontoret for at donere denne smukke halskæde, der skal på auktion på Lauritz.com. Pengene fra salget kommer til at gå til  Familier med kræftramte børn.

 

Bæredygtige kram fra os på FairStyles