Blog

Last Week at FairStyles #9

I sidste uge på FairStyles…

Så vi Oscar-showet for at spejde efter bæredygtige kjoler og suits. På det punkt blev vi desværre skuffede, men til gengæld blev der holdt nogle kick ass taler. Her ses John Legend og Common, der vandt en oscar for Best Original Song med sangen ‘Glory’. De udnyttede deres takketale til at levere budskabet om, at racisme stadig er et stort problem i USA, hvilket de blandt gjorde ved at drage paralleller til Martin Luther Kings berømte marcher for 50 år siden:

 

Der er flere sorte mænd i fængselssystemet i dag, end der var slaver i 1850,” sagde John Legend. “Når folk marcherer til vores sang, vil vi bare sige, at vi ser jer, vi elsker jer, og bliv ved med at marchere.

 

Læs mere om highlights fra de forskellige takketaler i vores blogindlæg HER.

Charli var til networking møde på Beauty Avenue med andre kvindelige sustainable iværksættere. Beauty Avenue er den mest bæredygtige klinik i Danmark, hvor der er tænkt over det hele. Alle produkter der bliver brugt er økologiske, og i deres daglige drift sørger de for at reducere deres skadelige fodaftryk på planeten. Selv væggene er malet med bæredygtigt maling!

 

Og så var hun som sædvanligvis klædt i sustainable from top to toe. Her i håndsyede veganske sko fra Dr. Martens, jeans fra Nudie, Sweatshirt fra People Tree, håndledsvarmere fra We Want Love og jakke fra Johanne Rubinstein.

Vores praktikant Mille ryddede fint op i vores showroom og stylede alle vores Hipzen kæder. 

Charli og Camilla var til kundemøde hos GingerOrganic, hvor de beundrede den alternative brug af en spand. Ja, sådan én kan bruges til mange ting!

Sidst men ikke mindst havde vi besøg af Birgitte fra Hipzen, der lånte os en masse smukke smykker til vores nye vindueudstilling, der er blevet super flot!

 

Kom forbi og se den, så giver vi en kop øko kaffe 😉

 

Bæredygtige kram fra os på Fairstyles