Blog

Latest news from the last weeks

Det har været nogle vilde og bevægende uger for FairStyles. Vi startede en nødhjælpsindsamling, så Charli kunne tage ting som bleer, sko, tøj og modermælkserstatning med til bådflygtninge, der ankom fra Tyrkiet til Lesbos i Grækenland.

Indsamlingen resulterede i et par hundrede kilo ekstra bagage, der røg med Charli i flyveren – men mange flere ville donere meget mere, og vi fyldte tre biler til bristepunktet, som kom med i en containerindsamling i Albertslund.

Charli tog afsted til Lesbos med sin barndomsveninde Anya Glaring, og de to har slidt godt på de støvede veje for at fragte flygtninge fra ankomsten i gummibåde på stranden til de rigtige modtagelejre i deres lejede bil.

De har uddelt bamser, bleer, tæpper, vand og uanede mængder af smil og venlighed til flest mulige mennesker på deres vej.

I bæredygtighedens navn har Charli og Anya også været med til at rydde de græske strande for efterladte redningsveste, som fylder godt i landskabet. Planen var oprindeligt at sende vestene tilbage til Tyrkiet, så de kunne genbruges, men det blev lidt udfordrende med menneskesmuglerne, der ikke var så interesserede i vores indblanding.

Nu er Charli tilbage på Bryggen og i FairStyles for en kort bemærkning. Der er en gigantisk bunke indtryk, der skal vendes, og et firma der skal tjekkes op på, inden hun tager retur til Lesbos om nogle uger. Men først når Charli har holdt foredrag, givet interviews til radio og magasiner, stiftet FairWelcomeFoundation og ikke mindst samlet flere bidrag til næste runde hjælp. Hvis du vil være med til at hjælpe, så giv et bidrag via vores indsamling på Common Collection   http://commoncollection.com/project.aspx?id=104
Det hjælper BIG time!!!!