Blog

Mary og Mandela

Hos FairStyles er vi  stolte af at stå for kommunikationen for Nelson Mandela Bangles kampagnen, 46664.dk, og gør ligesom vores mange ambassadører et stort arbejde for at udbrede budskabet om armbåndene. Ikke mindst nu hvor Mandela selv ligger syg, og ingen rigtig ved hvordan status egentlig er.

Vi er stolte af det arbejde vores ambassadører (se hvem her) gør, og vi blev ikke mindre stolte, da vi så Danmarks kronprinsesse, Mary, bære et Nelson Mandela Bangle i sølv! Det er virkelig go’ (kongelig) stil at vise sin støtte!

Når du køber et armbånd, bidrager du til en lang række ting;
– job til mere end 110 sydafrikanere, der derved kan tjene penge til medicin, vand og mad
– økonomisk bidrag til at få udryddet HIV/Aids på verdensplan, og herunder også de faktorer som spiller en rolle i spredningen af sygdommene (fattigdom, uvidenhed, ulighed, diskrimination mv.)
-mulighed for arbejderne til at få en uddannelse
– støtte til forskellige initiativer, som søger at uddanne og pleje de, der er berørt

Fordi støtten og begejstringen for armbåndene på verdensplan har været så stor, er en stor del af de oprindelige projekter allerede kommet et godt stykke, og det har derfor været muligt at søsætte endnu flere projekter, som står Mandelas hjerte nært. Blandt andet skal hans ønske om at komme analfabetisme til livs nu forsøges opnået, ved at lade halvdelen af indtægterne fra armbåndene gå til at indkøbe skibscontainere, som så skal laves om til skolebiblioteker til skolerne i Sydafrika. Dette vil give børnene mulighed for at udvide deres “bog-horisont”, og dermed få nye litterære indspark.

71% af det du betaler for dit armbånd går direkte til Nelson Mandela Foundation, og hvert armbånd har et unikt identifikationsnummer, som du kan registrere på Internettet, og herved se hvad lige præcis dine penge er gået til! Så skynd dig ind på 46664.dk eller i Shamballa-butikken i Kbh. K og køb dit armbånd!