Om os

FairStyles er Danmarks eneste kommunikationsbureau, som udelukkende fokuserer på bæredygtige livsstilsprodukter. 

 

Vores mission er, at gøre bæredygtighed tilgængeligt for forbrugeren og øge opmærksomheden på det store udvalg af produkter inden for mode, skønhed og bolig, som har et bæredygtigt afsæt.

 

Vi brænder for velgørenhed, bæredygtighed og fairtrade, og elsker historierne bag produkterne. Vores mål er dermed, at det bliver lige så almindeligt, at se bæredygtige produkter i medierne som almindelige produkter – lige så almindeligt som det er, at se økologiske madvarer. Med udspring i dette begyndte FairStyles at spire i 2011.

 

 Camilla Broen

Camilla er FairStyles’ administrative motor og kreative sjæl.

Camilla er cand.comm. i performance design fra Roskilde Universitet. Med udgangspunkt i sin akademiske og kreative baggrund har Camilla været med til at afvikle flere store produktioner, hvor hun har varetaget alt fra presse, billedmateriale, intern kommunikation, planlægning og kreativ udvikling.

 

Charline Skovgaard

Charli er FairStyles’ kreative og visuelle ildsjæl.

Charli har 25 års erfaring med visuel kommunikation i form af styling, foto, hår, make-up og showproduktion. Hun har leveret mode-, bolig- og livsstilsreportager til stort set alle magasiner fra Aller, Benjamin og Egmont. Disse mangeårige erfaringer og det store, professionelle netværk tager Charli med ind i arbejdet for FairStyles’ kunder.