care by me

care by me er et dansk brand, som laver slow-fashion og boligprodukter i høj kvalitet – og formår endda at inkorporere social ansvarlighed i produktionskæden.

Deres ønsker for produkterne er, at de der bruger dem fornemmer den ro, omtanke og livsglæde som care by me’s produkter afspejler, og hvor produkterne kan være med til at skabe rum hvor man kan lade op og være sig selv i. care by me designer udelukkende produkter, som de selv har lyst til at eje, og ønsker at det travle, moderne hverdagsliv tilføres glæde og underspillet luksus i form af deres designs. Samtidig arbejder de kun med de bedste materialer, da produkterne skal holde til at blive brugt.

En rigtig stor del af care by me’s DNA er netop fokus på at etablere samarbejdspartnere i forskellige udviklingslande, hvor lokale produktioner foregår under ordentlige forhold i henhold til både mennesker og natur. Dette betyder, at der skabes værdi i lokalsamfundene gennem arbejdspladser, hvor dette så leder videre til mere uddannelse i håndværk og produktionsmetoder til flere indbyggere, hvilket også genererer bæredygtige aspekter hvad angår miljø, økonomiske forhold samt lokalsamfundets sociale aspekt.

FS image hvid

Autentisk og bæredygtig PR, branding og kommunikation i tanke og handling