Ekeko

Ekeko er et  dansk brand, som kombinerer traditionelle håndværkstraditioner fra Bolivia med den skandinaviske enkelthed. Deres tøjkollektioner laves primært i alpaka og lamauld (Andesbjergenes cashmere), og produceres af lokale, bolivianske kvinder fra hovedstaden La Paz. Folkene bag Ekeko, Oscar Tau Jensenius og Mads Stampe Lindelöf, har et helt personligt bånd til Bolivia, og står hårdt på, at arbejdsforholdene og lønningerne er i orden hos producenter og samarbejdspartnere.

Hos Ekeko finder du både tøj til herrer og damer samt forskellige produkter til dit hjem. Tøjets materialer, alpaka og lamauld, er perfekt til vores skandinaviske klima, idet tøjet både giver en naturlig termoeffekt samtidig med, at overflødig varme lukkes ud.
Mange af tæpperne i deres boligkollektion er håndlavet og unikt produceret af forskellige kvinder, hvorfor det heller ikke er til at finde to helt identiske tæpper. Derudover producerer de forskellige puder – både til sofa og gulvpuder til gulv – i forskellige designs.

ekeko

Autentisk og bæredygtig PR, branding og kommunikation i tanke og handling