Johanne Rubinstein

Johanne Rubinstein er uddannet fra Danmarks Designskole i 1996, arbejder nu fra sit eget designstudie på Frederiksberg, hvor hun laver tøj ud fra hendes overbevisninger om, at tøj skal ikke masseproduceres og kunden skal vide hvordan og hvorfra tøjet produceres samt under hvilke forhold.

Meget af tøjet syr Johanne fortsat selv i studiet, men får nu hjælp fra en systue i Ungarn, hvor en masse dygtige kvinder syr under gode arbejdsforhold og til ordentlige lønninger.

En stor del af Johannes tøj er one size, og komplimenterer en str. 36 såvel som en str. 42 og en 20-årig såvel som en 70-årig, hvilket er helt unikt og bæredygtigt. Hun konstruerer sine styles så der er så lidt stofspild som overhovedet muligt (ud fra zero waste-konceptet), og de rester der kommer bruges til grafiske snit i tøj eller tørklæder.

Johanne arbejder ud fra princippet om tidsløst og holdbart tøj, som er aktuelt både nu og fremover. Tøjet er grafisk med skæve linjer og har fundet et solidt ståsted i modebilledet. Farvetonerne er primært sort, grå og hvid, men suppleres også med få klassiske, farvekombinationer såsom petroleumsblå og grøn.

Billede med logo2

Autentisk og bæredygtig PR, branding og kommunikation i tanke og handling