KENZINA

KENZINA er et dansk brand, som producerer bæredygtige accessories i python, nilvaran og krokodille. Louise, der står bag KENZINA, lever sammen med en senegalesisk mand, og har derfor både boet og rejst meget i landet, hvor hun netop blev forelsket i materialerne og historien bag. Dermed var de første skridt i 2003 taget til det, som senere skulle blive KENZINA.

Alle produkter er håndlavet i Senegal, og det tager 10-14 dage at fremstille en enkelt taske. Alt har en CITES-certifikation, som garanterer, at dyrene der bruges ikke er udrydningstruede og at der føres kontrol med hvor mange skind der eksporteres, så bæredygtigheden blandt dyrearterne opretholdes.
Selvom KENZINA endnu ikke er certificeret fair trade, så producerer og handler de ud fra disse principper om ordentlige lønninger og gennemsigtighed for producenterne.
Krokodilleskindene kommer fra en økologisk krokodillefarm, mens nilvaran og python købes af lokale jægere, som også garanterer bæredygtig jagt.

Det er næsten en umulighed at slide produkterne, og da det er klassisk og enkelt design, er det “venner for livet” du får fra KENZINA!

Autentisk og bæredygtig PR, branding og kommunikation i tanke og handling