Blog

Syng og støt kræftramte børn

De fleste af os kan nok synge med på “Tingelingelater” og “Bro bro brille”, og måske kører sangene allerede nu rundt inde i hovedet på dig. Nu kan du så glæde dig over, at du kan downloade en app hvor du kan synge med på bl.a. disse to sange og samtidig støtte Børnecancerfonden!

Det er gutterne bag Digital Mikkel, Mikkel Wind-Pedersen og Kenneth Skovhede, der står bag succesen Syngetimen, og der var ingen tvivl hos dem om, at indtægterne fra deres 2. synge-app skulle gå til Børnecancerfonden.

Syngetimen‘s sangpakke 2 kan downloades for blot 7 kroner, og for de småpenge får du (og/eller dine børn) en app, hvor det er muligt at synge med – og skulle der være lidt problemer med teksten, så er der både tekster og tegninger til. Og som lidt ekstra, så er tegningerne faktiske håndtegninger (ja, det findes stadig!), som er en rigtig fin kontrast til det digitale, og det er den dygtige Anne-Lise Boisen-Lidegaard der har ført pennen.
Foruden “Tingelingelater” og “Bro bro brille” kan du også synge med på “Jeg gik mig over sø og land”, “Tommenfinger, tommelfinger” og “En elefant kom marcherende”.

I dag helbredes tre ud af fire børn med kræft, hvor halvdelen af alle børn med kræft døde for blot 20 år siden. Siden 1995 har Børnecancerfonden ydet støtte til forskning i diagnostik og behandling af kræftsygdomme hos børn. Samtidig støtter Børnecancerfonden også børnene og deres familier med eksempelvis oplevelser og forkælelseslegater, og sørger for forskelligt informationsmateriale til både familier, men også læger og sygeplejersker. De gør et vigtigt stykke arbejde – så brug 7 kr. på at hjælpe dem med at hjælpe kræftramte børn!