Blog

Tre grønne aktiviteter, der får pulsen op

 

Hop op på cyklen

Hop op på cykel og nyd, hvad den danske natur har at byde på. Man kan enten vælge en rute, der giver motion og sved på panden, eller man kan finde et smukt sted og nyde en udsigt. Danmark har i hvert fald masser af smukke ruter at byde på.

 

Her kan du finde forskellige ruter omkring i landet, hvor du kan køre uforstyrret for trafik og forurening.

 

På med rulleskøjterne

 

På med rulleskøjterne og kom ud i naturen. At stå på rulleskøjter er en skøn måde at få motion på, og giver gode benmuskler. Du kan enten tage en tur alene, eller samle en flok venner og køre rundt. Der findes masser af steder, hvor der er lækker ny asfalt at  køre på, som gør at turen glider let.

 

Her kan du finde Danmarks smukkeste rulleruter.

 

Løb en tur

Tag en løbetur, kom i god form og få lidt frisk luft. Der findes mange smukke skove, parker eller søer, man kan løbe omkring i Danmark.

 

I Søndermarken på Frederiksberg er der eksempelvis mulighed for at løbe om kap med lysharen, hvilket betyder, at man indtaster sin løbehastighed ved indgangen (ved Pile Allé og Roskildevej), så vil harelyset vise dig vej – så er det selvfølgelig bare at om at følge med! Dette kan gøre en løbetur lidt sjovere og mere udfordrende.

 

Læs mere om lysharen her.