Blog

Last week at Fairstyles #3

Som et nyt tiltag her på bloggen, vil vi nu begynde at lave ‘Ugen der gik’ indlæg, så I kan få et indblik i, hvordan en typisk uge ser ud hos Fairstyles og hvad det egentligt er vi går og laver.

Vi håber, I vil synes det er hyggeligt at følge med 🙂

Charli havde møde på café Alma med Pia, vores dejlige rådgiver, hvor de fik lækker burger og verdens bedste fritter!  

Vi opfordrede endnu flere til at deltage i vores konkurrence lavet i samarbejde med Balls for Kids, hvor man skulle tage et billede af noget prikket og hashtagge det #fairdots. Hvis du ikke var den heldige vinder, kan du også købe boldene på FairShop lige her.

Vores nye praktikant Katharina malede vores bord ude i køkkenet hvidt. Meget koncentreret var hun!

Vi beundrede den flotte bluse fra Johanne Rubinstein, som var i denne uges Søndag. Stylingen er lavet af Liv Barfoed og billedet er taget af Stine Heilmann. We like! Hvis du vil læse mere om Johanne Rubinsteins bæredygtige design, så klik her.

Vi havde besøg af besøg af smukke Sandja Brugmann, der lånte en masse fine sager til et photoshoot.

Vi bød velkommen til hele to nye brands i vores billedbank. Hipzen er et dansk brand, som startede tilbage i 2008 med et ønske om, at præsentere verden for spirituelle smykker, som er lavet i hånden og med hjertet. Læs mere her.

Og danske KENZINA, der er et dansk brand, som producerer bæredygtige accessories i python, nilvaran og krokodille. Læs mere her.

Og så forkælede vi os selv med skumfiduser og saltkaramel dækket med mørk chokolade fra Barú. Muuuuums!

 

(plus meget mere kage, som vi ikke tog billeder af! Shhhh…)

 

Bæredygtige hilsner fra os på FairStyles